2016. máj 09.

Mit hoz nekünk nyárra a Netflix?

írta: 789798879897987978
Mit hoz nekünk nyárra a Netflix?

n1.pngBár még van egy hónapunk a nyár kezdetéig, egy ideje már ismeretes pár Netflix újonc, illetve ott érkező folytatás. 

A felsorolásba belevettünk párat a május végén kihozott évadokról is, elvégre leginkább ezek is nyáron kerülnek megtekintésre. 

Lady Dynamite - május 20.

Első újoncunk egy hölgy életéről fog szólni, aki először elveszíti, majd megtalálja magát. Ennél többet nem is igen lehet mondani a darabról, méretes ostobaságnak ígérkezik. Azért egy előzetest mutatunk.

 

Bloodline 2.évad - május 27.

Az első szezonhoz hasonló hangulatú lesz a második is, akinek az bejött, valószínűleg nem fog csalódni. A szereplők továbbra is múltjukkal vannak elfoglalva, és rossz szándékú ismeretleneket is ígérnek Danny kapcsán.

Chef's Table 2.évad - május 27.

Itt is folytatás jön, szintén az első évadhoz hasonlóan.

The Do Over - május 27.

Aggodalomra semmi ok, ez a nyár nem lesz Adam Sandler mentes! Ezúttal David Spade oldalán tűnik fel.

Akinek ez nem hozta meg a kedvét (esetleg ellenkezőleg), annak a történet sem fogja: a két barát eljátssza halálát, hogy azután újrakezdjék életüket. Persze új énjük még nagyobb bajban van, mint az előző. 

Orange Is The New Black 4.évad - június 17.

Itt sem lesz nagy fordulat, a szokásos mederben folytatódik a Netflix egyik legnépszerűbb sorozata. 

Marco Polo 2.évad - július 1.

Folytatódnak Marco Polo kalandjai is a nyáron, a 13.században játszódó sorozat az egyik nagy kedvenc a 2014-ben megjelentek közül.

Előzetes egyenlőre nincs a második évadhoz, a cikk frissülésével később felkerül. 

Stranger Things - július 15.

A nyár közepén megjelenő újonc 1983-ban játszódik Indiana államban, ahol egy fiú egyszer csak eltűnik. Ahogy a barátok, hozzátartozók, és persze a rendőrség válaszok után kutat, egy furcsa rejtvénybe botlanak, amelyben szupertitkos kormány-kísérletek, félelmetes szupererők, és egy nagyon különös lány is szerepet játszanak. 

Előzetes még itt sincs, ez is a cikk frissülésével lesz elérhető.

The Get Down - augusztus 12.

A The Get Down a 70-es évek New York Bronx kerületében elő fiatal zenészek csoportjáról szól, és bemutatja, hogy keletkeztek a látszólag hanyatló New York-ban különböző világformáló trendek, mint a Punk, vagy akár a Hip-Hop. 

 

 

 

Szólj hozzá

Sorozatkrtika